تاريخ:بيست و هفتم بهمن 1395 ساعت 08:50
کد : 6623

خطرات احتمالی شبکه مالی آنلاین( بیت کوین)

خطرات احتمالی شبکه مالی آنلاین( بیت کوین)
بیت کوین در واقع یک نوع پول غیر متمرکز است و منبع خاصی ندارد و اینطور نیست که در دنیا فقط یک سایت یا یک فرد یا شرکت خاص آن را ارائه دهد بلکه از راه های مختلفی می توان بیت کوین کسب کرد.
اختصاصی ایران هشدار - همزمان با دیجیتالی شدن امور روزمره افراد در قرن بیست و یکم، یکی از دستاوردهای فن آوری اطلاعات که جایگزین خوبی برای پول کاغذی و سکه شده است، پول الکترونیک است. یکی از انواع پول های الکترونیک که این روزها بحث و حرف و حدیث در مورد آن در همه جای دنیا زیاد است، بیت کوین می باشد.
بیت کوین نوعی پول الکترونیک است که تمام مردم جهان می توانند از آن استفاده کنند و به راحتی و بدون واسطه می توان آن را خرید و فروش کرد و در دنیای مجازی استفاده کرد. بیت کوین در واقع یک نوع پول غیر متمرکز است و منبع خاصی ندارد و اینطور نیست که در دنیا فقط یک سایت یا یک فرد یا شرکت خاص آن را ارائه دهد بلکه از راه های مختلفی می توان بیت کوین کسب کرد.

از دید کاربر بیت کوین تنها یک app تلفن همراه یا سیستم می باشد که یک کیف پول بیت کوینی را برای او تهیه کرده است اما در پشت پرده، شبکه بیت کوین یک دفتر کل عمومی به نام "زنجیره بلاک" را به اشتراک گذاشته است. این دفتر کل شامل تمامی تراکنش هایی است که تا کنون پردازش شده است و به کامپیوتر کاربر اجازه می دهد تا درستی هر تراکنش را بیازماید و اعتبار هر تراکنش به وسیله امضای دیجیتالی مربوط به آدرس های ارسال، محافظت می شود.

خطرات احتمالی بیت کوین

اول اینکه اگر کاربری کیف پول الکترونیکی خود را گم کند یا رمز آن را فراموش کند، پول او از گردش خارج می شود و این بیت کوین ها درست مانند بقیه بیت کوین ها در زنجیره بلاک باقی می مانند اما چون هیچ کس راهی برای بازکردن قفل های محرمانه آن را ندارد، دسترسی به آن ممکن نیست.

دوم اینکه هیچ دولتی بیت کوین را تا کنون به رسمیت نشناخته گرچه مبادله و خرید و فروش آن را نیز تحریم نکرده اند. بنابراین هیچ تضمین قانونی برای آن وجود ندارد.

سوم اینکه از آنجا که دسترسی به کیف پول تنها با رمز و امضای دیجیتال انجام می شود، و هیچ یک از اینها امنیت صد درصدی ندارند و از طرفی هیچ مرجع قانونی پشت فعالیت های بیت کوین نیست، خطر ربوده شدن آن بسیار زیاد است.

چهارم اینکه بر اساس گزارش یک آژانس فدرال نظارتی، با توجه به حدس و گمانی بودن و نداشتن مقررات مشخص، این پول الکترونیک در معرض نوسانات بزرگ قیمت است و از طرف دیگر با توجه به قانون حمایت از مصرف کنندگان، شرکت هایی که ارزهای دیجیتال صادر می کنند تحت حمایت هیچ دولت یا بیمه ای قرار نمی گیرند بنابراین مشاهده می کنید که ریسک سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بالا است.
 

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/6623
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 
Lordwindows7
 
تاريخ: بيست و نهم بهمن 1395 ساعت 21:02
 
توضيحات: کسی که با ابیت کوین کار میکنه همه این ها رو میدونه لازم به گفتنش نیست
qqqq

رضا
 
تاريخ: بيست و نهم بهمن 1395 ساعت 22:20
 
توضيحات: بیت کوین میتونه ایران رو نجات بده وقتی بیت کوین رو به رسمیت بشناسن که بعضی کشورا اون رو به رسمیت شناختن قانون دولت و خدمات دهی بانک ها هم تغییر میکنه و امنیت پول ها و دادوستد ها بیشتر میشه،،،لطفا قبل از اینکه هر متنی رو تو سایتتون بزارین برین در موردش بیشتر تحقیق کنین
qqqq

نعیم عموری
 
تاريخ: سی ام بهمن 1395 ساعت 17:50
 
توضيحات: سال 2010 ارزش بیت کوین حدود 10 سنت بود الان شده 950 دلار .. این یعنی اگه کسی اون سال 100 تا بیت کوین می خرید الان ملیاردری بود واسه خودش ولی کسی تصور نمیکرد
qqqq


سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی