تاريخ:هفدهم بهمن 1395 ساعت 15:48
کد : 6540

پورنوگرافی در اینترنت معضلی مهم پیش روی کودکان

پورنوگرافی در اینترنت معضلی مهم پیش روی کودکان
بسیاری از کودکان پورنوگرافی آنلاین و دیگر مطالب مضر را در سنین بسیار پایین مشاهده می‌کنند و به دلیل ماهیت مطالب پورنوگرافی، کودکان در مسائل جنسی و روابط با افراد دچار انحراف می‌شوند که باید گفت این مورد تماما ناشی از قصور و نا آگاهی والدین است.
اختصاصی ایران هشدار-
این روزها بسیاری از کودکان و نوجوانان کم سن وسال بخش زیادی از وقت خود را با کامپوتر یا گوشی های هوشمند در اینترنت و فضای مجازی سپری می کنند و در این فضا مطالب و محتواهای مختلفی به راحتی و سهولت در دسترس آن ها قرار می گیرد. دسترسی به این دنیای عظیم اطلاعات و سایت ها متاسفانه در شرایطی صورت می گیرد که خانواده ها و والدین به علل مختلف (نا آشنایی با فضای مجازی، مشغله زیاد، عدم آگاهی نسبت به مطالب IT و ...) کمترین نظارتی بر روی فعالیت های اینترنتی فرزندان خود ندارند. این مسئله می تواند باعث بروز مشکلات و آسیب های جبران ناپذیری شود. در این زمینه کشورهای توسعه یافته و پیشرفته چند سالی است که اقدامات مناسب و موثری را برای حل این مشکلات آغاز کرده اند. به جا است در اینجا متن سخنرانی یکی از مقامات عالی رتبه سابق کشور انگلستان در مورد حمایت از کودکان در فضای مجازی را مطالعه نمایید.
متن سخنرانی بدین شرح است :
"در این جا قصد داریم به موضوعی بپردازیم که برای رشد و آینده کشور و فرزندانمان بسیار حیاتی است و ورود به آن برای جامعه ما دشوار است، اما باید به صورت فوری آن را بررسی کنیم و راهکارهایی برای آن بیاندیشیم. موضوع در مورد اینترنت، تاثیرات آن بر معصومیت کودکان، و چگونگی تاثیر پورنوگرافی روی بچه ها است و باید هشدار دهیم که در اینترنت مطالبی وجود دارد که برای کودکان ما خطر مستقیم محسوب شده و باید از بین بروند.
البته باید بیان کنیم که اینترنت تغییرات مثبتی در زندگی ما ایجاد کرده است. اینترنت، تحصیلات را به افرادی که از آن دوری می‌کردند ارائه کرده و میلیاردها دلار به اقتصاد کمک کرده است و یکی از اختراعاتی بوده که در زندگی انسان در تاریخ تغییر زیادی بوجود آورده است و حتی برای کودکان آموزنده و مفید است. اما همه محتوای آن به این شکل نیست.
به همین دلیل، گاهی اوقات مناقشاتی در مورد اینترنت شکل می‌گیرد. در واقع این موضوع فراتر از یک مناقشه است و نگرانی‌های زیادی در رابطه با چگونگی دسترسی مردم به اینترنت و اینکه چه مطالبی باید در آن ارائه شود وجود دارد.
اینترنت فقط جایی نیست که ما در آن خرید و فروش می‌کنیم یا فقط استفاده از شبکه های اجتماعی نیست. اینترنت می تواند محل وقوع جرم و مکانی باشد که مردم در آن مورد اذیت واقع شوند. اینترنت مکانی است که کودکان و بزرگسالان در آن می‌توانند در مورد جهان، افراد دیگر و در مورد خودشان مطالبی بیاموزند. اما آیا اطلاعات و آموختن در مورد همه چیز و در هر رده سنی مناسب است؟
واقعیت این است که رشد اینترنت به عنوان یک فضای باز و بی قانون، باعث ایجاد دو چالش عمده در زمینه محافظت از کودکان شده است.
چالش نخست چالش مجرمانه است ؛ این چالش در واقع تکثیر تصاویر سوء استفاده از کودکان و تصاویر مستهجن به صورت آنلاین است. به وضوح ما باید با این موضوع در هر مرحله‌ی از آن مقابله کنیم. چه برخورد با جایی که این اطلاعات را پشتیبانی می‌کند، آن اطلاعات را انتقال می‌دهد یا در آنجا مشاهده می‌شود.
چالش دوم چالش فرهنگی است؛ بسیاری از کودکان پورنوگرافی آنلاین و دیگر مطالب مضر را در سنین بسیار پایین مشاهده می‌کنند و به دلیل ماهیت مطالب پورنوگرافی، کودکان در مسائل جنسی و روابط با افراد دچار انحراف می‌شوند که باید گفت این مورد تماما ناشی از قصور و نا آگاهی والدین است.
تفاوت این دو چالش در این است که در چالش نخست، در مورد مسائل غیرقانونی صحبت می‌کنیم اما در مورد مشکل دوم، علاوه بر اینکه جرم اتفاق افتاده، این موارد نامناسب را کودکان مشاهده می کنند که بسیار مخرب است. اما هر دو مشکل، اشتراکاتی با یکدیگر دارند؛ هر دوی آنها به این دلیل است که عدم اقدام دسته جمعی ما در مورد اینترنت، اثرات مضر و در برخی موارد وحشتناکی را روی کودکان داشته است.
البته در حال حاضر استفاده از اینترنت امری حیاتی است. اما در هیچ صنعت دیگری آیا ما نیاز به این مقدار مراقبت از کودکانمان داریم؟ بچه‌ها نمی توانند با مراجعه به فروشگاه ها یا سینما، اقلام غیرمجاز را خریداری کنند یا تجربه آنان را بدست بیاورند. ما بدرستی در فضای حقیقی برای حفاظت از آنها قانون وضع کرده ایم. اما در فضای اینترنت و موضوعاتی که مناسب سن کودکان نیست، ما دچار غفلت شده ایم.
موضوع این است که اینترنت خط کناری زندگی حقیقی یا فرار از زندگی نیست بلکه خود زندگی است. اینترنت بر روی بچه هایی که موارد مخرب را مشاهده می‌کنند تاثیر می‌گذارد و مشاهده تصاویر زننده ، ذهن ها را آلوده کرده و در آینده باعث ایجاد جرم می‌شود. وقتی میگویم "ما" منظورم یک حرکت جمعی است: دولت، والدین، ارائه دهندگان اینترنت، پلتفرم ها، مربیان و خیریه‌ها. ما باید همگی با هم برای مواجه شدن با این چالش‌ها تلاش کنیم.
تمام مطالبی که در مورد آن توضیح دادیم به یک چیز برمی‌گردد، ما چه نوع جامعه‌ای می‌خواهیم. می‌خواهیم که کشور ما بهترین مکان برای پرورش خانواده باشد، جایی که بچه های ما از امنیت برخوردارند، یا مکانی که کودکان آسیب دیده از لحاظ روح و روان که ناشی از مشاهده موارد نامناسب صرفا به دلیل بی احتیاطی و بی دقتی ما است در آن رشد کنند؟ خوب و بد و مرز مناسب میان این دو مقوله است و باید به کودکان اجازه داد که کودکی کنند و نباید اجازه دهیم در محیط های مجازی نامناسبی که حضور در آن حتی برای افراد بزرگسال نیز نامناسب است، قرار گیرند.
تمام اقداماتی که ما امروزه باید انجام دهیم به یک ایده اصلی برمی‌گردد: حفاظت از آسیب پذیرترین قشر در جامعه، حفاظت از کودکان بی گناه و پاک و حفاظت از خود کودکی. این چیزی است که به خطر افتاده، و باید هرکاری که لازم باشد برای حفظ فرزندانمان انجام دهیم.


 

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/6540
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی