تاريخ:شانزدهم ارديبهشت 1402 ساعت 09:56
کد : 42538

دنیای ارزهای دیجیتال پر از صرافی‌های آنلاین تقلبی است

دنیای ارزهای دیجیتال پر از صرافی‌های آنلاین تقلبی است

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا فراجا با اشاره به دنیای رمز ارزها گفت: افراد سودجو از این فرصت استفاده کرده و با سوءاستفاده از اعتماد هم‌وطنان و انجام تبلیغات فریبنده در پی کلاه‌برداری از خریداران و علاقه‌مندان حوزه ارزهای دیجیتال هستند. 

به گزارش ایران هشدار به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا؛ سرهنگ علی‌محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا فراجا اظهار کرد: دنیای ارزهای دیجیتال پر از صرافی‌های آنلاین تقلبی است که یک‌ شبه در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به‌ وجود می‌آیند و بعد از کلاه‌برداری از علاقه‌مندان به خرید ارز، خصوصاً ارزهای دیجیتال ناپدید می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ مجوز فعالیت آنلاین از سوی بانک مرکزی برای صرافی‌ها صادر نشده است، افزود: شهروندان قبل از خرید از صرافی‌های آنلاین از اصالت آن اطمینان حاصل نمایند و سپس اقدام به واریز وجه کنند تا گرفتار کلاه‌برداران سایبری نشوند.
 
سرهنگ رجبی یادآور شد: جعل عنوان یک صرافی معتبر و معروف در فضای مجازی برای مجرمان سایبری آسان است و آن‌ها با همین جعل عنوان به دنبال کسب اعتماد خریداران ارز هستند.
 
وی به خریداران ارز دیجیتال توصیه کرد: قبل از واریز وجه به حساب‌های بانکی صرافی‌های تبلیغ‌شده در فضای مجازی و به خصوص کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی به دفاتر این صرافی‌های معتبر مراجعه کرده و از اصالت صفحه مذکور مطمئن شوید.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا فراجا به شهروندان توصیه کرد : در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تحت هیچ شرایطی به هویت‌ها، فروشگاه‌ها، صرافی‌ها و ... اعتماد نکرده و اگر با صفحاتی نیز مواجه می‌شوند که وابسته صرافی‌ها، فروشگاه‌ها و شرکت‌های معتبر است، حتماً قبل از انجام هرگونه تراکنش و واریز وجه به دفتر آن‌ها مراجعه کرده و از اصالت صفحه مذکور مطمئن شوند.

سرهنگ رجبی افزود: برخی از لینک‌های ارائه‌شده از سوی صرافی‌های آنلاین برای واریز وجه خرید ارز، درگاه جعلی است که به‌راحتی اطلاعات بانکی خریداران را سرقت می‌کند. 

این مقام انتظامی گفت: کلاه‌برداران سایبری بسیاری از رمزارزهای دیجیتالی که می‌فروشند تقلبی بوده و یا بعد از واریز وجه از دسترس خریدار خارج می‌شوند.

سرهنگ رجبی گفت: برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی و محرومیت شما از دسترسی به رمز ارز خریداری‌شده، تغییر دوره‌ای رمز کیف‌های پول بسیار مهم است.

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/42538
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی