تاريخ:چهارم مرداد 1399 ساعت 14:51
کد : 41284

کلاهبرداران سایبری در کمین گیرندگان وام ودیعه مسکن

کلاهبرداران سایبری در کمین گیرندگان وام ودیعه مسکن
سرهنگ رجبی به شهروندان درباره کلاهبرداری احتمالی برخی از سودجویان در زمینه ثبت نام وام ودیعه مسکن هشدار داد.

به گزارش ایران هشدار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به اعطای وام ودیعه مسکن به مستأجران، ضمن هشدار به این افراد؛ گفت: متقاضیان دریافت وام ودیعه مسکن مراقب تماس‌های تلفنی و پیامک‌های پیش ثبت نام دریافت وام مسکن باشند.

وی افزود: بزهکاران سایبری از این فرصت سوءاستفاده کرده و متقاضیان دریافت وام را به سوی سایت‌های جعلی (فیشینگ) هدایت می‌کنند.
 
سرهنگ رجبی تصریح کرد: متقاضیان دریافت وام ودیعه مسکن با ارسال کد ملی سرپرست خانوار به شماره پیامکی ۳۰۰۷۳۶۴۰، نسبت به ثبت نام اولیه دریافت این تسهیلات اقدام کنند.

به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، متقاضیان دریافت وام جهت ثبت نام فقط از طریق سامانه TEM.MRUD.IR اقدام کنند.

وی افزود: هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک به کلاهبرداری در فضای مجازی، مراتب را به پلیس فتا گزارش دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن، پرونده تشکیل و به موضوع رسیدگی شود.

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/41284
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی