تاريخ:پنجم آبان 1394 ساعت 14:08
کد : 3646

هشدار در مورد ترویج صفحات جعلی

هشدار در مورد ترویج صفحات جعلی
این روزها کلاهبرداران با گسترش استفاده افراد از فضای مجازی تاکتیک های خود را تغییر داده و از شیوه ها و شگرد های جدیدی برای اخاذی از هموطنان استفاده می کنند.
ایران هشدار-
این روزها کلاهبرداران با گسترش استفاده افراد از فضای مجازی تاکتیک های خود را تغییر داده و از شیوه ها و شگرد های جدیدی برای اخاذی از هموطنان استفاده می کنند. اما وجه مشترک تمامی این کلاهبرداری ها سوء استفاده سود جویان از موقعیت های مختلف و همچنین بهره گیری از جهل و یا نا آگاهی افراد یا سوء استفاده از احساسات و عواطف قربانیان است.
در کنار این عوامل، ویژگی ها و مختصات فضای مجازی همچون ناشناس ماندن افراد در ارتباطات باعث شده است که کلاهبرداران از کلیه این عوامل بهره جسته و اقدام به فریب طعمه های خود نمایند.
یکی از جرایمی که در حال حاضر به شدت در حال گسترش است راه اندازی صفحات جعلی در اینترنت و شبکه های اجتماعی و انتساب آن به افراد معروف، هنرمندان، ورزشکاران و... است. انتشار شایعات، سوء استفاده از عواطف، اخاذی و هتک حیثیت گوشه ای از جرایم و معضلاتی است که توسط راه اندازی و تاسیس این گونه صفحات به بار می آید. کلاهبرداران با ساخت صفحات جعلی سعی در برقراری ارتباط با دیگران داشته و پس از جلب اعتماد آنها اقدام به فریب و کلاهبرداری از سوژه های خود می نمایند.
یکی دیگر از شگردهای سودجویان جریحه دار کردن احساسات و عواطف افراد جامعه بوده و از این طریق و با عنوان کمک های مالی به نیازمندان یا صرف در امور خیریه و عام المنفعه اقدام به اخذ وجوه متنابه از قربانیان می کنند. در یکی از مصادیق رخ داده اشخاصی با راه اندازی صفحه ای جعلی و انتساب آن به شخصی به نام خانم آمنه بهرامی ( قربانی اسید پاشی ) و بارگذاری عکس های در حال درمان این شخص درخواست کمک مالی از مخاطبین و مراجعین خود می کنند. این در حالی است که این شخص عنوان کرده که برای درمان خارج از کشور به سر می برد و هرگونه درخواست کمک از هموطنان را تکذیب نموده است. کلاهبرداران حتی به این نیز اکتفا نکرده و با تهیه و نمایش فیلمی که بسیار شبیه شخص مذکور است قصد اخاذی و کلاهبرداری داشته اند.
برای در امان ماندن از این گونه کلاهبرداری ها باید توجه داشت که احراز هویت اشخاص و همچنین احراز اصالت صفحات مورد نظر از مواردی است که باعث کاهش این جرایم می شود. در همین راستا شایان ذکر است حفاظت از اطلاعات شخصی در ارتباطات اینترنتی و شبکه های اجتماعی از مواردی است که از افراد در برابر این گونه آسیب ها صیانت می کند. یکی از مواردی که افراد را در برابر سود جویان آسیب پذیر می کند افشای اطلاعات شخصی و خانوادگی در صفحات اجتماعی است.
 

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/3646
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی