تاريخ:اول شهريور 1394 ساعت 13:49
کد : 3097

کلاهبرداری از نوع مالیاتی

کلاهبرداری از نوع مالیاتی
این کلاهبرداری از طریق جعل هویت مامورین اداره مالیات صورت می گیرد به این صورت که افرادی با جعل سربرگ اداره مالیات به دفاتر سر می زنند و بیان میکنند که مثلا حدود 30 درصد از مالیاتی که شما برای سال گذشته پرداخت نموده اید باید به شما بازگردانده شود.

ایران هشدار - کلاهبرداران و سودجویان همواره به دنبال فرصتی تازه برای سودجویی از افراد هستند و هر بار به یک بهانه جدید، خود را به جای کاربران بانکی یا سازمانی قرار می دهند تا بتوانند اعتماد افراد را جلب کنند و سپس آن ها را تبدیل به قربانی سود جویی خود کنند.
هم زمان با زمان پرداخت مالیات و اظهار نامه های مالیاتی، کلاهبرداران از این فرصت برای نزدیک شدن به کاربران و دسترسی به حساب های بانکی آنها استفاده می کنند.

کلاهبرداری مالیاتی چگونه صورت می گیرد ؟

این کلاهبرداری از طریق جعل هویت مأمورین اداره مالیات صورت می گیرد به این صورت که افرادی با جعل سربرگ اداره مالیات به دفاتر سر می زنند و بیان می کنند که مثلا حدود 30 درصد از مالیاتی که شما برای سال گذشته پرداخت نموده اید باید به شما بازگردانده شود چرا که اشتباهی در محاسبات و حسابرسی های مالیاتی صورت گرفته و اداره مالیات می خواهد پول شما را به حساب شما پرداخت نماید. فرد نیز خوشحال از اینکه مقداری پول به حساب او واریز می شود، به تمام حرف های کلاهبرداران گوش می دهد و به آن ها اطمینان میکند. حتی گاهی در این نوع کلاهبرداری نامه هایی از طریق ایمیل یا پست با همین مضمون به افراد می رسد. سپس به طرق مختلف چه از طریق نامه و چه از طریق مأمورین جعلی از افراد اطلاعات حساب بانکی را درخواست می کنند.

این افراد اگر آگاهی کافی نداشته باشند با اطمینان به این مأمورین و سربرگ جعلی اطلاعات خود را می دهد و منتظر بازگشتن پول به حساب خود می ماند در حالی که نه تنها پولی به حساب وی واریز نمی شود، بلکه کلاهبرداران در اولین فرصت، از حساب او برداشت کرده و او را تبدیل به قربانی خود می کنند.

توجه به نکات زیر میتواند مفید واقع شود:

همیشه دقت کنید که هیچ ارگان و یا سازمان دولتی، اطلااعات حساب و رمز عبور شما را را نیاز ندارد چرا که برای پرداخت وجه به حساب شما نیازی به رمز حساب شما نیست.

هیچ گاه امور مهمی نظیر پرداخت مالیات و اموری از این قبیل از طرف سازمان مربوطه به شما از طریق تلفن یا ایمیل گوشزد نمی شود و تنها به شما اطلاع رسانی صورت می گیرد و یا شاید اگر قرار باشد مواردی به شما گوشزد شود تنها در قالب یک اخطار و ... باشد و به هیچ نحو اطلاعات حساب بانکی را نمی خواهند.

هر گاه در مورد امور مهم و مال مشکوک شدید، به جای اینکه سریع اعتماد کنید، چند ساعتی وقت بگذارید و به سازمان مربوطه مراجعه کنید یا اینکه از طریق سایت این سازمان ها ابتدا اطلاعات کسب کنید.

از خود سوال کنید چرا باید سازمان امور مالیاتی که یک سازمان دولتی است، اطلاعات رمز عبور کارت ما را بخواهد در صورتی که این اطلاعات کاملا شخصی و محرمانه است.

پس از اینکه بررسی های لازم را انجام دادید اگر باز هم مورد مشکوکی مشاهده کردید، با دفتر مرکزی حراست سازمان امور مالیاتی کشور از طریق شماره 56-39903755 تماس حاصل فرمایید و یا شخصاً به دفاتر حراست مستقر در اداره کل مالیاتی سراسر کشور مراجعه نمایید.

 

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/3097
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی