تاريخ:بيست و پنجم تير 1397 ساعت 11:31
کد : 29633

توصیه های BBB (دایره تجارت برتر آمریکا) در رابطه با خرید آنلاین در سال 2018

توصیه های BBB (دایره تجارت برتر آمریکا) در رابطه با خرید آنلاین در سال 2018
دایره تجارت برتر آمریکا اخیراً توصیه هایی برای خریدی امن و راحت در بستر اینترنت برای کاربران در سال 2018 ارائه داده است که به شرح زیر می باشد.

اختصاصی ایران هشدار - شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که قصد خرید اینترنتی داشته اید و تصور می کردید با فشار دادن یک دکمه یا یک کلیک، جنس مدنظرتان درب منزل آماده است. اما وقتی کالا به دستتان رسید، مشاهده کردید که کار به این سادگی نبوده یا حتی بدتر اینکه اصلاً کالایی به دستتان نرسیده و پول شما از بین رفته است؛ چرا که از یک سایت کلاهبردار خرید کرده اید.
آیا می توان خریدی امن و بی دغدغه در اینترنت انجام داد؟ دایره تجارت برتر آمریکا اخیراً توصیه هایی برای خریدی امن و راحت در بستر اینترنت برای کاربران ارائه داده است که به شرح زیر می باشد:
• تبلیغات کننده را بشناسید: برخی از بهترین معاملات تنها در اینترنت در دسترس هستند، اما مراقب باشید. بسیار ساده است که یک وب سایت جعلی خود را یک وب سایت معروف خرده فروشی جلوه دهد. با تبلیغات گسترده وب سایت های جعلی خود را وب سایتی موجه و قانونی جلوه می دهند. بنابراین مراقب باشید و اگر اطلاعات تماس وب سایت فروشنده در دسترس نیست، این را یک پرچم قرمز تلقی کنید.
• حتماً تنظیمات امنیتی وب سایت را چک کنید. اگر وب سایت امن باشد، آدرس سایت آن باید با https:// و علامت یک قفل در صفحه خرید یا سبد خرید داشته باشد.

 

                                    


• یک خریدار هوشمند باشید: هنگام خرید آنلاین عجله نکنید و قبل از اینکه سفارش خود را کامل و ارسال کنید، تمام شرایط آن را بررسی کنید. در شرایطی که فروشنده برای فروش کالا قرار می دهد، به دنبال سیاست های بازگرداندن پول بگردید. برخی فروشندگان آنلاین، سیاست بازگرداندن کل پول را دارند و برخی قوانین دیگری برای بازگرداندن کالا در صورت وجود مشکل دارند که به ضرر مشتری تمام می شود. حتی برخی فروشگاه ها سیاستی برای بازگرداندن پول به هیچ نحوی ندارند.
• محافظت از اطلاعات شخصی : حتما سیاست های حفاظت از حریم شخصی سایتی که قرار است از آن خرید کنید را بررسی کنید و دقت کنید که چه اطلاعاتی را از شما درخواست می کنند. اگر سایتی سیاست های حفظ حریم شخصی را ندارد، این را یک پرچم قرمز تلقی کنید.
• قبل از کلیک فکر کنید: در خصوص درخواست ایمیل و تبلیغات در سایت ها و رسانه های اجتماعی بسیار حساسیت به خرج دهید. بسیاری از خرده فروشان سطحی، کالا یا لباسی را تبلیغ می کنند که بر طبق آخرین ورژن یا مد روز است اما در عمل و در واقعیت چنین کالایی را ارائه نمی دهند.
• مراقب تبلیغات و معاملاتی باشید که به نظر خیلی خوب می آیند : گاهی در اینترنت با تبلیغات یا سایت هایی مواجه می شویم که کالاهای نادر و خاص را که به راحتی قابل یافتن نیستند، را با قیمتی بسیار ارزان یا حتی رایگان ارائه می دهند. دقت کنید که در پشت صحنه این خرید، یک هزینه جانبی ماهانه یا هزینه های پنهان دیگری وجود نداشته باشد. در مورد آن کالا و یا خدمات بررسی لازم را به عمل آورید و فاکتور را مطالعه کنید.
• مراقب فیشینگ باشید: ایمیل های فیشینگ ممکن است مثل ایمیلی از یک شرکت یا برند مشهور و شناخته شده به نظر برسد که با کلیک روی این ایمیل، خود را در معرض یک ریسک بزرگ قرار می دهید. این ریسک میتواند نصب یک بدافزار، سرقت هویت، و یا ... باشد. در بسیاری از موارد دیده شده است که در انتهای ایمیل لینکی برای اطلاعات بیشتر وجود دارد که با کلیک روی آن، در مخمصه بزرگی گرفتار می شوید.
• با یک کارت بانکی خرید انجام دهید: یکی از کارت های بانکی خود را که حاوی پول بسیار زیادی نیست، مختص خرید اینترنتی قرار دهید و به میزان خرید خود در آن پول قرار دهید. در این صورت حتی در زمانی که در مخمصه فیشینگ و ... قرار گیرید، پول زیادی را از دست نخواهید داد.
• اسناد خرید را نگهداری کنید: حتما یک نسخه کپی الکترونیکی از فاکتور خود را تا هنگامی که کالا را دریافت کنید، نگه دارید تا در صورتی که کالا مغایرتی با آیتمی که سفارش داده اید، داشت، بتوانید شکایت خود را با شرکت مطرح نمایید. 

 

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/29633
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی