تاريخ:شانزدهم اسفند 1396 ساعت 08:32
کد : 28835

سایت‌های خرید و فروش کالاهای دست دوم و کلاهبرداران فضای مجازی

سایت‌های خرید و فروش کالاهای دست دوم و کلاهبرداران فضای مجازی
رییس پلیس فتا استان فارس گفت: بسیاری از کلاهبرداران با حضور در سایتهای واسطه گر و با تبلیغ کالاهای مختلف، اقدام به جذب مشتری نموده و پس از دریافت وجه، کالایی را به مشتری تحویل نمیدهد

به گزارش ایران هشدار - رییس پلیس فتا استان فارس در مورد سایت‌های خرید و فروش کالاهای دست دوم، گفت: بسیاری از کلاهبرداران با حضور در سایت‌های واسطه‌گر و با تبلیغ کالاهای مختلف، اقدام به جذب مشتری نموده و پس از دریافت وجه، کالایی را به مشتری تحویل نمی‌دهند و یا ارزش کالای تحویلی کمتر از وجه دریافتی می‌باشد. اغلب شاکیان نیز به دلیل ارزش پایین مبلغ پرداختی حاضر به پیگیری قضایی نمی‌باشند و به همین دلیل کلاهبرداران به اقدامات مجرمانه خود ادامه می‌دهند.

سرهنگ حبیب اله رجبلی گفت: با تلاش ماموران پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان فارس فردی که با ایجاد آگهی جعلی در یکی از سایت‌های خرید وفروش کالاهای دست دوم، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌نمود، شناسایی شد.

این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: شخصی با ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس مراجعه و اظهار داشت که فردی، خودرویی را جهت فروش در یکی از سایت‌های خرید و فروش کالاهای دست دوم قرار داده که به علت قیمت مناسب پیشنهادی، شاکی با فروشنده تماس گرفته و مبلغ دو میلیون ریال به درخواست فروشنده به عنوان بیعانه برای ایشان واریز کرده ولی بعد از واریز مبلغ، شخص فروشنده دیگر به تماس‌های خریدار پاسخ نداده است.

وی گفت: پرونده در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و پس از بررسی و اقدامات فنی بر روی پرونده فوق صحت ادعای شاکی تایید و متهم به این پلیس احضار گردید. در ابتدا متهم منکر هرگونه عمل مجرمانه نسبت به شاکی گردید اما بعد از رویارویی با ادله مجرمانه خویش به اتهام وارده اقرار نمود.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: متهم در اظهارات خود بیان داشت در سایت فروش اجناس دست دوم به دنبال قربانیان بوده، بدین صورت که طی دو ماه اقدام به انتشار آگهی فروش خودرو در سایت‌های مختلف خرید و فروش کالا می‌نموده و پس از دریافت بیعانه از شهروندان سعی داشته تمام راه‌های شناسایی را از بین ببرد و هیچ گاه فکر نمی‌کرده که ردی از خود به جا گذاشته باشد.

سرهنگ رجبلی تاکید کرد: هنگام خرید از فروشگاه‌های اینترنتی و سایت‌های واسطه‌گر، هوشیاری لازم را داشته باشند و تا زمانی که جنس مورد نظر خود را دریافت ننموده‌اند و از کیفیت آن اطمینان حاصل نکرده‌اند، وجهی را پرداخت ننمایند.

به گفته وی اگر فروشنده اطلاعات شخصی یا اطلاعات حساب بانکی خود را ارائه کرد،‌ دلیل کافی برای اعتماد شما به فروشنده نیست. ممکن است از اطلاعات جعلی استفاده شده باشد.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/28835
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی