تاريخ:سی ام تير 1394 ساعت 15:09
کد : 2723

توصیه های کاربردی برای خرید اینترنتی

 توصیه های کاربردی برای خرید اینترنتی
هیچ گاه از طریق اتصال به یک شبکه وایرلس عمومی که رمزگذاری نشده است ، خرید اینترنتی انجام ندهید: این شبکه ها در اغلب فروشگاه های بزرگ ، کتابخانه ها ، رستوران ها و ... وجود دارد که برای ارسال اطلاعات مالی بسیار نا امن هستند.

ایران هشدار - در هنگام خرید اینترنتی بسیار مهم است که به نکات زیر توجه کنید:

خرید آنلاین بسیار ساده ، راحت ، کم هزینه و کاربردی است اما قبل از اینکه اقدام به خرید اینترنتی نمایید ، که همه چیز در سیستم شما به روز است و از آخرین نسخه های نرم افزار امنیتی ، مرورگر ها و سیستم عامل استفاده میکنید. داشتن یک سیستم که از هر لحاظ به روز رسانی شده است ، بهترین راه مقابله با ویروس ، بد افزار و دیگر تهدیدات است.

روشهای محافظت ا ز خود در هنگام خرید اینترنتی

فروشنده یا فروشگاه را به دقت بررسی کنید : در هنگام خرید از فروشگاهی که تا به حال تجربه خرید یا همکاری با آن را ندارید ، تحقیقات کاملی روی آن انجام دهید . زیرا بسیاری از کلاهبردان با راه اندازی یک وب سایت فروشگاه که به ظاهر ساده و قانونی به نظر میرسد ، اقدام به بهره برداریهای گوناگون از شما میکنند. بنابراین قبل از ارسال هر گونه اطلاعات شخصی ، وب سایت را به طور کامل بررسی نمایید . به محل فروشگاه و شماره تماس فروشگاه که اغلب در قسمت تماس با ما سایت ها قرار داده شده است ، دقت کنید . قبل از ارائه اطلاعات هویتی و اطلاعات مالی ، به دنبال نشانه هایی باشید که ثابت کند این این وب سایت قانونی است . این نشانه ها شامل یک تصویر به شکل قفل ، در ابتدای آدرس سایت فروشگاه در مرورگر شما ویا وجود https یا وجود نماد اعتماد الکترونیکی بر روی صفحه اصلی سایت است.
این نشانه ها به شما اطمینان میدهد که وب سایتی که در حال انجام معامله با آن هستید ، رمز گذاری شده است و اطلاعات آن به سرقت نمیرود و با رویت نشان اعتماد الکترونیکی میتوانید مطمئن شوید که این وب سایت تحت نظارت سازمان توسعه و تجارت الکترونیکی فعالیت میکند.

هیچ گاه از طریق اتصال به یک شبکه وایرلس عمومی که رمزگذاری نشده است ، خرید اینترنتی انجام ندهید: این شبکه ها در اغلب فروشگاه های بزرگ ، کتابخانه ها ، رستوران ها و ... وجود دارد که برای ارسال اطلاعات مالی بسیار نا امن هستند.

از اطلاعات شخصی خود محافظت کنید : در هنگام خرید آنلاین ، در رابطه با ازرسال اطلاعات دقت کنید چرا که شما میبایست تنها اطلاعاتی که برای خرید لازم است را برای فروشگاه ارسال کنید و مجبور نیستید اطلاعات اضافی و نامعقولی را که فروشگاه از شما درخواست کرده ارسال کنید همچنین باید بدانید تنها در هنگام پرداخت وجه از طریق درگاه بانکها که در صفحه ا ی جدا باز میشود ، باید اطلاعات حساب بانکی خود را وارد کنید. همچنین حتما قسمت سیاست های حفظ حریم شخصی را نیز مطالعه نمایید.

از درگاه های پرداخت اینترنتی امن استفاده کنید : حتی الامکان برای پرداخت وجه مورد نظر از گزینه دریافت حضوری که به ازای دریافت محصول در هنگام دریافت ، وجه پرداخت میشود ، استفاده کنید.

هم چنین در هنگام پرداخت به آدرس درگاه الکترونیکی بانک دقت کنید تا قربانی کلاهبرداری فیشینگ نشوید.

اسناد و مدارک مربوط به خرید اینترنتی را نزد خود نگه دارید : تمامی اسناد و مدارک خرید آنلاین از قبیل فاکتور فروش ، اسناد مربوط به انتقال هزینه مالی به حساب فروشنده و کد های رهگیری را نگه دارید.

پس از انجام خرید آنلاین ، کامپیوتر خود را خاموش کنید : بسیاری از افراد پس از انجام کار خود ، حتی در هنگامی که نیازی به کامپیوتر و اینترنت ندارند ، آن را روشن رها میکنند. آمار نشان میدهد این کار احتمال در معرض کلاهبرداری اینترنتی قرار گرفتن را تا 24/7 درصد افزایش میدهد و شما به مهاجمان اجازه میدهید در زمانی که پشت سیستم خود نیستید در صورت وجود حفره امنیتی ، از کامپیوتر شما استفاده کنند.. بنابراین سعی کنید در زمانی که از کامپیوتر و اینترنت استفاده نمیکنید ، آن را خاموش کنید.

در رابطه با درخواست اطلاعات از طریق ایمیل محتاط باشید : گاهی مهاجمان از طریق یک ایمیل از شما درخواست میکنند برای تکمیل خرید اینترنتی خود ، باید اطلاعات حساب بانکی را ارسال کنید . آگاه باشید که یک وب سایت قانونی و مطمین هیچگاه از شما اطلاعات حساب بانکیتان را نمیخواهند و در سایت خود یک درگاه پرداخت مجازی قرار میدهند که شما مستقیما به بانک وصل میشوید و هزینه خرید را واریز میکنید.

یک رمز عبور مطمئن و غیر قابل پیش بینی انتخاب کنید : رمز عبور قوی ، یک رمز عبور طولانی شامل کاراکترهایی از حوف ، اعداد و نشانه ها است.

در انتها لازم به ذکر است افرادی که همیشه اطلاعات به روز و جدیدی در رابطه با انواع کلاهبرداری دارند ، کمتر مورد تهاجم قرار میگیرند. بنابراین سعی کنید همیشه از سایت هایی که اطلاعاتی از این قبیل در اختیارتان میگذارند ، دیدن کنید و همیشه یک قدم از کلاهبرداران جلوتر باشید تا مورد تهاجم در فضای مجازی قرار نگیرید.

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/2723
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی