تاريخ:بيست و چهارم تير 1396 ساعت 09:41
کد : 17484

کم دقتی خریداران و تحمیل آسیب های سنگین پرداخت الکترونیکی

 کم دقتی خریداران و تحمیل آسیب های سنگین پرداخت الکترونیکی
در طی سالهای اخیر به منظور افزایش امنیت خدمات تجارت الکترونیک، اعطای نماد اعتماد الکترونیکی به فروشگاه‌های الکترونیک از سوی مرکز توسعه‌ تجارت الکترونیکی وزارت بازرگانی، با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران انجام می شود تا مشتریان به آسانی و آسودگی خاطر خرید خود را انجام دهند.

به گزارش ایران هشدار - خریدهای آنلاین برای مشتریان در زندگی صنعتی و شهرنشینی امروزی با توجه به افزایش دغدغه های زندگی روزمره محاسنی را به همراه دارند، خریدهای که با بهرمندی از تکنولوژی های روزمره و اینترنت انجام می شود و صرفه جویی در وقت مشتریان، سهولت در جابجایی پول و افزایش امنیت را برای آنها به ارمغان می آورد.

تحلیل این این مساله اجتماعی نشان می دهد که نکته قابل تامل در بخش خرید های آنلاین که ضروری است مشتریان نسب به آن بی توجه نباشند وجود کلاهبردارن در فضای مجازی است که در کمین نشسته اند تا با سوء استفاده از  عدم اطلاع یا کم دقتی خریداران و مشتریان آن را با تهدیدها و آسیب‌هایی روبه رو کنند.

از سوی دیگر بهتر است واقف باشیم که ارائه کالاهای مجاز یک فروشگاه الکترونیک حاکی از سالم بودن و واقعی بودن خدماتی است که آن فروشگاه الکترونیک به مشتریان خود ارائه می کند، باید دانست فروش کالاهای غیرمجاز به قصد کلاهبرداری به وجود آمده‌اند و  صفحاتی که ناخواسته برای خرید اینترنتی باز می‌شوند و حاوی تبلیغات فروش کالاها و ارائه‌ خدمات به مشتریان هستند،  این تبلیغات تقلّبی بوده و قصد کلاهبرداری را دارند.

خرید آنلاین کالاها و خدمات، خطر سوءاستفاده با حساب و موجودی خریدار

در زندگی پرمشغله شهرنشینی امروزی شاهدیم که گاهی اوقات در فضای مجازی کلاهبرداران در بخش پرداخت های الکترونیکی جعل صفحات کرده و مشتریان را به مسیری نامشخص هدایت می کنند، صفحاتی که آدرسی مشابه بانک اصلی دارند و در صورت کم دقتی مشتریان امکان سوءاستفاده و انجام هر اقدامی را با حساب و موجودی خریدار دارند.

در طی سالهای اخیر به منظور افزایش امنیت خدمات تجارت الکترونیک، اعطای نماد اعتماد الکترونیکی به فروشگاه‌های الکترونیک از سوی مرکز توسعه‌ تجارت الکترونیکی وزارت بازرگانی، با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران انجام می شود تا مشتریان به آسانی و آسودگی خاطر خرید خود را انجام دهند.

در طی سالهای اخیر به منظور افزایش امنیت خدمات تجارت الکترونیک، اعطای نماد اعتماد الکترونیکی به فروشگاه‌های الکترونیک از سوی مرکز توسعه‌ تجارت الکترونیکی وزارت بازرگانی، با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران انجام می شود تا مشتریان به آسانی و آسودگی خاطر خرید خود را انجام دهند.

در کنار همه این شرایط و امکانات پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی از مردم می خواهد که در خریدهای الکترونیکی، نهایت دقت و احتیاط را انجام دهند، خرید های آنلاین کالاها از مزایای خدمات تکنولوژی های روزمره و اینترنت است.

نکته قابل تامل برای اطمینان مشتریان از خرید های آنلاین،   احراز هویت از مدیر و گردانندگان فروشگاه ها الکتونیکی است و بهتر است در هنگام خرید آنلاین، از مدیر و گردانندگان فروشگاه، احراز هویت کنیم.

ضروری است مشتریان در زمان خرید آنلاین و هنگامی که پس از گزینش کالای مورد نظرشان برای پراخت الکترونیکی اقدام کردند، توجه کنند آدرس صفحه درگاه پرداخت الکترونیکی متعلق به همان بانکی باشدکه آرم و لوگوی آن را در صفحه مشاهده می کنند و مرتکب اشتباه نشوند و آدرس نادرستی را برای پرداخت الکترونیکی انتخاب نکنند.

رئیس پلیس تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان ضمن تاکید به ابزار بسیار مفید و سودمند پرداخت الکترونیکی به خبرنگار ما توضیح می دهد: پرداخت های الکترونیک و استفاده شهروندان از این ابزار بسیار مفید و سودمند در زندگی امروزی قابل مشاهده است، در کنار همه حواشی و آسیب ها، این ابزار امکان استفاده  مفید از وقت، امکانات و فرصت های اجتماعی را برای اشخاص فراهم می کند، اما نمی توانیم  ابعاد فنی و آسیب های بسیار سنگین پرداخت الکترونیکی که به شهروندان تحمیل می شود را انکار کنیم.

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در تشریح این مساله اظهار می کند:  برای مثل: یکی از مواردی که در چند روزه گذشته بیشتر با روبه رو شدیم و رصدها و پایش های ردیابی و بررسی کردیم و شهروندان هم به صورت تلفنی و از طریق وب سایت رسمی (سایبر پلیس دات آی آر)   موارد لازم را گزارش دادند که موضوع کلاهبرداری یا تخلیه حسابهای بانکی کاربران از طریق تبلیغات کاذب است.

کلاهبرداران و ترفند وب سایت های جعلی

امروزه شاهد هستیم که  بسیاری از شرکت های تولیدی و ارائه محصول با ایجاد وب سایت هایی که مجوز مراکز قانونی را دارند برای فروش محصولات شان به صورت آنلاین اقدام می کنند، اما نباید فراموش کنیم که متأسفانه کلاهبرداران با شگردهایی خاص توانسته اند در داخل این وب سایت ها نفوذ کنند وبا ترفندهای نوع جعلی اقدام به سوء استفاده و کلاهبرداری از مشتریان آنلاین می پردازند.

بهتر است بدانیم که کلاهبرداری در خرید های آنلاین مشتریان با ایجاد با ایجاد وب سایت های جعلی و قرار دادن تبلیغات تقلبی در سایت ها توسط کلاهبردان انجام می شود و این افراد سوء استفاده از حساب مشتریان است، تظاهر به فروش آنلاین قانونی می کنند.

در زندگی پرهیاهوی صنعتی همه روزه شاهد این نوع کلاهبرداریها در حوزه تجارت الکترونیک هستیم، خوشبختانه پلیس فتا با توجه به ماموریت تخصصی اش موظف شده تا ضمن ساماندهی حوزه تجارت الکترونیک با همکاری دستگاههای ذی ربط، امنیت و اطمینان را برای همشهریان در این بخش فراهم کند که این موضوع برای همه فعالان سالم کسب وکارهای الکترونیک بسیار قانونمند است.

رئیس پلیس تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به فروش اپلیکیشن و موضوع کلاهبرداری و جعل اظهار می کند: یکی ازاین تبلیغاتی در روزهای گذشته اتفاق افتاده است،   موضوع فروش اپلیکیشن دسترسی به شبکه های ماهواره ای و تلویزیونی  است، که این امر نوعی کلاهبرداری و جعل بوده و برخورد قانونی درباره این تخلف انجام می شود.

سرهنگ مرتضوی به خبرنگار ما  توضیح می دهد:  این موضوع نوعی کلاهبرداری و شایعه است بدان معنا که شهروندان  وارد این فضا برای دانلود اپلیکیشن و پرداخت الکترونیک برای خرید این نوع از اپلیکشن که درحقیت وجود ندارد، می شوند، متاسفانه کاربر وارد درگاه پرداخت الکترونیک جعلی شده و بسیاری از  اطلاعات او به سرقت می رود.

وی تاکید می کند: با ورود به درگاه الکترونیکی پرداخت جعلی تمام اطلاعات بانکی و اطلاعات کارت اعتباری به سرقت می رود،   بدون اینکه هدف محقق شود و اطلاعات فرد افشا شده و در نهایت با افشای اطلاعات،   تخلیه حساب های بانکی صورت می گیرد.

شهروندان به هر درخواست غیر قانونی توجه نکنند

از نگاه دیگر تحلیل این مساله اجتماعی نشان می دهد که  با وجود همه مشکلاتی که در خریدهای آنلاین و پرداخت الکترونیکی امروزی وجود دارد، روش با اطمینان برای برای انجام یک خرید مطمئن اینترنتی تحقیق است که پیوسته پلیس فضای تولید وتبادل اطلاعات انتظامی این نکته را به شهروندان هشدار می دهد.

مبرهن است در صورتی که یک فروشگاه اینترنتی از آرم هایی که توسط بعضی ارگان ها برای اعتبار یک وب سایت به آن اعطا می‌کنند استفاده می کند، بایستی اعتبار آن سنجیده  شود تا از جعلی نبودن آن آرم مطمئن شویم و  از سوی دیگر باید توصیه های پلیس را جدی بگیریم تا از بروز هر نوع مشکلی جلوگیری به عمل آید.

با توجه به افزایش شیوه ها و روشهای کلاهبرداری در زندگی مدرن امروز، پلیس فضای تبادل اطلاعات از طریق سایت اینترنتی خود اطلاعات پیشگیرانه و آموزشی خوبی را اطلاع رسانی کرده و راهکارهای مقابله با جرائم و کلاهبرداری ها را به کاربران آموزش داده که می تواند مورد بهره برداری مخاطبان قرار گیرد.

سرهنگ مرتضوی در توصیه به شهروندان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه کنند که به هر درخواست غیر قانونی توجه نکنند، چه بسا این درخواست غیر قانونی تخلف است و می تواند منجر به کلاهبرداری یا سرقت اطلاعات شود، نکته دیگر اینکه درصورتی که شهروندان هر نوع فعالیت متخلفانه را مشاهده کردند، از طریق تماس تلفنی و ارتباط مستقیم تخلفات را به پلیس فتای استان گزارش دهند.

به گزارش ایمنا، زندگی مدرن امروزی، تکنولوژی و اینترنت و خرید های الکترونیکی را با خود به همراه دارد، با استفاده از اینترنت امکان دسترسی جهانی به کالا و خدمات، وجود اطلاعات فراوان در مورد محصولات، امکان مقایسه محصولات و قیمتهای آن ها، صرفه جویی در زمان، انعطاف پذیری در زمان خرید، عدم نیاز به تحرک فیزیکی، وجود قیمت های رقابتی، تنوع محصولات و سهولت در سفارش خرید برای مشتریان فراهم می شود که این موارد از مزیت های یک خرید الکترونیکی است.

البته علاوه بر مزایای خرید آنلاین نباید از معایب این امر که موانع فناوری، موانع ذاتی اینترنت و موانع امنیتی را در بر می گیرد، غفلت کنیم، همچنین  نبود امنیت لازم برای انجام مبادلات از مهمترین نگرانی های مشتریان خرید های آنلاین است که باید به آن توجه کرد.

نقل و انتقال وجوه و خریدهای آنلاین مشتریان از طریق سایت های فروشگاهی مطمئن دارای نماد اعتماد الکترونیکی، احتمال آسیب و کلاهبرداری را به حداقل می رساند و باید مشتریان با مطالعه و بررسی و مشورت گرفتن از افراد آگاه اقدام ثبت اطلاعات شخصی  و خرید و پرداخت الکترونیکی کنند.

 

خبرگذاری ایمنا

http://www.iranhoshdar.ir/Newsb/1/17484
آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی