در راستای جلوگیری از ارتکاب به تخلف مذکور موضوع بند (7) ماده (10) و بند (14) بخش (الف) ماده (13) آیین نامه موضوع مواد (2)، (12) و تبصره ماده (87) قانون نظام صنفی، کلیه شرکت ها با گنجاندن مفاد این ابلاغیه در دستورالعمل های رفتاری و انگیزشی بازاریابان و گروه های فروش خود، بطور مستمر با جستجو نام شرکت و تیم های فروش مربوطه درصفحات اجتماعی (نظیر اینستاگرام، واتس آپ و تلگرام)، بسترهای درج آگهی و اشترک ویدئو و... باید از هرگونه بازنمایی شفاهی، کتبی یا تصویری ارائه شده شامل موارد زیر اجتناب نمایند.
بازاریابی شبکه ای صنعتی با سابقه قریب به نیم قرن در دنیا و پدیده ای نو ظهور در ایران است. پس از فعالیت شرکت های هرمی غیرقانونی در دهه گذشته و عاقبت تلخ بسیاری از افراد و برچیده شدن طومار آن از کشور، مدتی است شرکت هایی تحت عنوان بازاریابی شبکه ای با مجوز قانونی از وزارت صنعت و معدن در فضای اقتصادی کشور تنفس می کنند و توانسته اند افراد زیادی را بعنوان بازاریاب ، جذب و سازماندهی کنند.
برخی از افراد ذهنیت غلطی نسبت به حرفه بازاریابی شبکه ای دارند و براساس این ذهنیت اقدام به فعالیت می نمایند که این موضوع منجر به خدشه دار شدن چهره صنعت و تشدید تصورات منفی در مورد آن گردیده است. افراد علاقه مند به این حرفه زمانی در فعالیت شان موفق خواهند بود که با چارچوب ذهنی مناسب اقدام به فعالیت نمایند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب وکارهای مجازی با تایید وجود تخلف در عملکرد شرکتهای بازاریابی شبکهای، تاکید کرد: اگر مردم میخواهند خرید، سرمایهگذاری یا فعالیت بازاریابی داشته باشند، از شرکتهای قانونی که مشغول فعالیت هستند، سرویس دریافت کنند.
ایران هشدار
درباره ما
تماس با ما
ایمیل
آپارات
دسترسی ها
کلاهبرداری ارتباطی
قمار و شرط بندی
هشدارها
مطالب برگزیده
قوانین و مقررات
اینفوگرافیک
مصاحبه
لینک های مرتبط
اطلاع رسانی فروش مستقیم
اینماد
پلیس فتا
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی
اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی
مرکز ملی فضای مجازی